Självskattning Propellermodellen.

Fyll i formuläret så får du rapporten på mail inom några minuter.

OBS! När du skickat in formuläret, klicka på knappen nedan för att avsluta och stänga denna popup!

Avsluta och stäng

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Jag hjälper chefer att
BYGGA ENGAGERADE TEAM FÖR EN ATTRAKTIV, LÖNSAM VERKSAMHET

Välkommen till Longwind Coaching

Din partner för att skapa engagerade och framgångsrika team!

Är du en chef som står inför utmaningen att bygga ett team som inte bara är produktivt, utan också engagerat och redo att ta verksamheten till nya höjder? Då har du kommit till rätt plats.


Vi på Longwind Coaching, är specialister på att hjälpa chefer som dig att skapa attraktiva och lönsamma verksamheter genom att fokusera på kraften i ett engagerat team. Vi förstår att det är avgörande att bygga och behålla ett sådant team för att uppnå långsiktig framgång.


Genom en djupgående och skräddarsydd coachning hjälper vi dig att identifiera de faktorer som ligger bakom personaltapp och bristande engagemang. Tillsammans kommer vi att utforska och adressera dessa orsaker på ett strategiskt sätt, för att skapa en miljö där varje individ känner sig motiverad, inspirerad och redo att bidra till företagets framgång.


Lasse har en unik förmåga att guida chefer genom utmaningar och ta fram det bästa i både dem själva och deras team. Med Lasses stöd kommer du att lära dig att navigera genom komplexa personalfrågor, förstå vad som driver ditt team och utveckla strategier för att skapa en kultur av engagemang och prestation.

Låt Longwind Coaching vara din partner på resan mot att skapa en verksamhet som inte bara är attraktiv och lönsam, utan också full av entusiastiska och lojala medarbetare. Kontakta oss idag för att ta första steget mot att omvandla ditt ledarskap och ditt team till en kraft att räkna med.


Välkommen till en framtid med engagerade team och en blomstrande verksamhet!

Vill du se mitt webbinarium om att skapa attraktiva arbetsplatser?

Se webbinaret nu!