Självskattning Propellermodellen.

Fyll i formuläret så får du rapporten på mail inom några minuter.

OBS! När du skickat in formuläret, klicka på knappen nedan för att avsluta och stänga denna popup!

Avsluta och stäng

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nu är du strax klar!

Progress 75%

EN SISTA FANTASTISK MÖJLIGHET INNAN VI ÄR KLARA!

Vill du förbättra kommunikationen på er arbetsplats?

Lär dig hur DISC-analyser kan hjälpa dig att förstå dina anställdas beteenden och kommunikationsstilar för att bygga starkare team!

TA CHANSEN! KÖP EN ANALYS OCH FÅ LEDARSKAPSANALYS PÅ KÖPET! (Värde 2497 kr!)

Vad är då en Disc-analys?

En DISC Personanalys är ett verktyg som används för att inventera beteenden och kommunikationsstilar baserat på självutvärdering. Det finns inga rätt eller fel svar, och analysen fokuserar enbart på naturliga beteende- och kommunikationsstilar.


Dess syfte är att öka förståelsen för människors beteenden. Resultatet presenteras på olika sätt, såsom grafer, kartor, cirkeldiagram, texter och skalor. För att få ut det mesta av rapporten krävs en certifiering och kunskap om hur man tolkar resultaten - något som vi på Longwind Coaching är och tillsammans går vi igenom din analys och hjälper dig att tolka och förstå den.


Graferna innehåller mer information än andra verktyg och beskriver individers naturliga reaktioner och anpassade beteenden i specifika situationer på ett tydligt sätt.


En av de starka sidorna i analysen är Diamanten som beskriver resultat på individ-, team- och organisationsnivåer, vilket ger en unik bild av de mest naturliga beteendena inom en organisation. DISC Beteendekompetenser avser analysresultaten kopplat till arbetsmiljöfaktorer, förväntningar och krav.

Analysen ger också tydliga beskrivningar av styrkor, utvecklingsområden, motivationsfaktorer och vad personen försöker undvika.

 • "Jag har alltid haft svårt att kommunicera med mina anställda. Ibland känns det som att vi talar olika språk. Jag har alltid undrat om det finns något jag kan göra för att förbättra kommunikationen på arbetsplatsen. En dag hörde jag talas om DISC-analys. Det är en personlighetstest som kan hjälpa dig att förstå dina anställdas beteenden och kommunikationsstilar. Jag bestämde mig för att ge det en chans och jag var förvånad över resultaten."

 • Varför kan Disc-Analysen vara ett viktigt hjälpmedel?

  Som chef eller företagsledare är det viktigt det är att ha en effektiv kommunikation på arbetsplatsen. Men det är inte alltid enkelt. Ibland kan team eller personalgrupper ha svårt att förstå vad som kommuniceras, eller så missförstås informationen.

  Det kan leda till missförstånd och konflikter, vilket i sin tur kan påverka produktiviteten och resultatet.

  Det är frustrerande att inte veta hur man ska lösa problemen med kommunikationen, då det mycket sällan handlar om ovilja utan svarare om olika sätt att kommunicera.

  DISC-analysen är viktig eftersom den kan hjälpa dig att förstå ditt och dina anställda eller kollegors beteenden och kommunikationsstilar. När du vet hur dina anställda fungerar, kan du anpassa din kommunikation för att passa deras stil.

  Detta leder till bättre kommunikation, mindre missförstånd och färre konflikter. Detta i sin tur ökar produktiviteten och resultatet. Dessutom kan du med hjälp av DISC-analysen bygga starkare team!

  Köp till din egen Extended DISC Person profil för 2 497 kr och

  få med en extra ledarskaps profil på köpet.

  (Värde 2 497 kr)

  Digital genomgång ingår!

  Köp Din Extended DISC Personprofil
  Endast 2497 kr
  Nej Tack - Jag vill inte dra nytta av detta fantastiska erbjudande!