Självskattning Propellermodellen.

Fyll i formuläret så får du rapporten på mail inom några minuter.

OBS! När du skickat in formuläret, klicka på knappen nedan för att avsluta och stänga denna popup!

Avsluta och stäng

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Minska Personalomsättningen och Behåll Dina Bästa Medarbetare!

Skapa en Positiv Arbetsmiljö Genom Att Använda Exit-intervjuer Som Verktyg För Förändring.

Är du en HR-chef eller en företagsledare som kämpar med hög personalomsättning och står inför utmaningen att behålla dina mest värdefulla medarbetare? Personalomsättning kan vara kostsam, tidskrävande och påverkar negativt din organisations stabilitet och tillväxt. Men det finns en lösning som kan göra en verklig skillnad!


Vår utbildning om effektiva exit-intervjuer är skräddarsydd för chefer som vill minska personalomsättningen och skapa en arbetsplats där de bästa kollegorna vill stanna kvar. Vi förstår de utmaningar du står inför och har utvecklat ett program som kommer att ge dig verktygen och kunskapen för att förändra spelet för din organisation.Med vårt program kommer du att lära dig att inte bara identifiera orsakerna bakom varför dina medarbetare lämnar, utan också att åtgärda dem. Du kommer att kunna skapa en arbetsplatsmiljö som inte bara trivs, utan också ger en stark känsla av samhörighet och engagemang. Tänk dig att ha en arbetsstyrka som inte bara är kompetent utan också lojal och villig att växa tillsammans med din organisation.


Ta kontroll över din organisations framtid.


Köp vår utbildning om effektiva exit-intervjuer idag och börja använda detta kraftfulla verktyg för att minska personalomsättningen och skapa en mer stabil och produktiv arbetsmiljö. Dina kollegor förtjänar en arbetsplats där de vill vara, och du förtjänar en organisation som blomstrar. Gör det nu och se hur du kan förvandla din personalavdelning till en motor för framgång och hållbarhet!

  • Identifiera Underliggande Problem: Exit-intervjuer ger insikt i varför medarbetare lämnar och hjälper dig att lösa kärnorsakerna till personalomsättningen.

  • Skapa Attraktiv Arbetsplats: Genom att agera på feedback från tidigare medarbetare kan du förbättra din organisations rykte och attrahera topp-talanger.

  • Fatta Datadrivna Beslut: Exit-intervjuer ger värdefull data som kan användas för att fatta strategiska beslut och minska långsiktig personalomsättning.

  • Testa vår utbildning och om du inte tycker att den lever upp till dina förväntningar - hör av dig så får du pengarna tillbaka!

    En handfull av våra nöjda kunder!