Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad kostar egentligen personalomsättning?

De ekonomiska konsekvenserna av att personal inte trivs på jobbet är ett stort problem för många verksamheter. Inte bara för att det kan uppstå slitningar bland personalen och att personer slutar, utan också de häpnadsväckande stora kostnaderna som uppstår i samband med uppsägningar.

Ta reda på hur mycket er personalomsättning kostar er verksamhet här nedan!

Steg 1:

Räkna ut din personalomsättning i %
Klicka här för exempel

Skriv in er verksamhets uppgifter och se direkt en indikation på vilka pengar ni kan spara på att få ner er personalomsättning.

Har du inte exakta siffror så testa gärna olika varianter på räknesnurran nedan

Steg 2:

Lägg in er verksamhets uppgifter och få denna steg för steg guide direkt till din email!

Guiden innehåller exempel på vad du kan börja göra redan nu
för att få ner kostnaden för personalomsättningen.

Ladda ner guiden nu direkt, det tar bara 2 minuter!

Kicka här för att få din egen rapport!
- Helt kostnadsfritt till din email direkt -

Vem är Lasse Nygren


•Entreprenör och ledare de senaste 30 åren

•Professional Certified Coach (PCC)

•Mental Tränare

•Verksamhetsutvecklare

•Ledarskapstränare

•Startat och drivit bolag i ett flertal länder

•Grundare av Longwind Coaching och LWC Academy

Lasse Nygren är en erfaren och kompetent coach som driver Longwind Coaching AB. Som en ICF certifierad professionell coach på PCC nivå har han en solid utbildning och erfarenhet inom coaching. Han har en passion för att hjälpa individer och företag att uppnå sina mål och utvecklas, och har särskilt fokus på ledarutveckling och ledarträning.

Lasse har också en holistisk och systematisk approach till coaching, och förstår vikten av att ta hänsyn till hela organisationen och samarbetet mellan olika grupper. Genom att arbeta med utveckling av grupper och kommunikation, hjälper han organisationer att utvecklas på både en personlig och organisatorisk nivå.

Dessutom har Lasse erfarenhet av att hjälpa verksamheter som tappar kompetens genom att personal slutar till att bli en attraktiv arbetsplats som lockar till sig folk. Han har de verktyg och kunskaper som krävs för att hjälpa organisationer att bli mer attraktiva arbetsplatser, vilket kan bidra till en ökad konkurrenskraft och en långsiktig framgång.

Med passion och ett väl fungerande system är han redo att hjälpa dig och din verksamhet att ta nästa steg på resan till utveckling och framgång.

ETT AXPLOCK AV TIDIGARE KUNDER