Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

076-338 45 88

Kontakta oss

Företagsutveckling

Vad gör en företagscoach?

En företagscoach är näringsverksamheten motsvarighet till idrottscoachen. En professionellt utbildad person som äger förmågan att kunna scanna av företag och organisationer, såväl övergripande som i detalj, i syfte att ge konstruktiv och handgriplig feedback som leder till förändringar, förbättringar och utveckling av olika slag och sedan se till att det genomförs.

När behövs en företagscoach?

Anledningarna bakom till varför en företagscoach anlitas varierar förstås beroende på verksamhet och utmaningar. Det kan handla om att organisationen kört fast och behöver ett konstruktivt opartiskt bollplank som har förmåga att ge perspektiv och komma med konstruktiva lösningar. Det kan handla om bristande ledarskap, personalgrupper som inte fungerar eller dålig kommunikation eller utanförskap. Är företagens mål tillräckligt tydligt uppsatta, eller behövs de konkretiseras för att bättre nå personalen i motiverande syfte?

 

Åtskilliga är också de framgångsrika företag, som glädjande nog, insett fördelarna med att anlita en företagscoach på kontinuerlig basis. Man har här insett hur tidseffektivt och energisparande det kan vara, samt vilken trygghet och stabilitet det ger åt verksamheten att veta att det finns någon som har koll på företagstemperaturen. En coach som fångar upp och larmar om det blir för hett eller kyligt.


En annan anledning att anlita en företagscoach är, som en del av framgången, att man vill synliggöra och förvalta ett redan vinnande koncept i syfte att dra vidareutveckla organisationen fortsatt framåt i samma fina anda. Ett slags konserverande av det goda. Det är ett ansvarstagande sätt att se på sitt ledarskap, sin verksamhet och inte minst, sin absolut största tillgång, sin personal. Framgångsrika verksamheter är ofrånkomligt förknippade med en motiverad personal som känner både trivsel och trygghet på jobbet.

Vilka områden omfattas?

Longwind Coaching anlitas av företag och organisationer över hela Sverige oavsett storlek. Longwind erbjuder bland annat kurser och program inom ledarskap, medarbetarutveckling, individuell coaching samt affärsutvecklingsfrågor. Insatser och program alltifrån några veckor och uppåt. Longwind coaching arbetar även fortlöpande med samarbeten som rullar per årsbasis.


Låter det intressant? 

Vi slår dig gärna en signal och berättar mer.

Ja tack. Jag vill gärna bli kontaktad!

Longwind Coaching AB

Starvägen 18

824 33 Hudiksvall

Tel: 076-338 45 88

© Longwind Coaching AB

powered by digipeak media

Ring Lasse!

076-338 45 88