Självskattning Propellermodellen.

Fyll i formuläret så får du rapporten på mail inom några minuter.

OBS! När du skickat in formuläret, klicka på knappen nedan för att avsluta och stänga denna popup!

Avsluta och stäng

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

076-338 45 88

Kontakta oss

Ledarskapscoaching

Platinum Leadership Coaching Program - Propellermodellen - är ett av marknadens mest strukturerade koncept för organisationsutveckling, med fokus på alla dess ledare och medarbetare. 

Genom Propellermodellen®, effektiv individuell coaching och en strukturerad och beprövad handlingsplan minskar stress, energi frigörs för högre kreativitet, ledarskapet utvecklas och man blir helt enkelt mer effektiv med fokus på rätt uppgifter.

Propellermodellen® tydliggör de olika kompetenser som behövs i ett väl fungerande ledarskap utifrån rollerna rak och tydlig CHEF, inspirerande LEDARE och lyhörd COACH.

Utbildningen har fokus på ledarskap, kommunikation, motivationsteori och skapande av resultat genom andra.

Under programmet kombinerar vi individuell coaching och kompetensutveckling efter en välutarbetad handlingsplan som hjälper dig att lyfta ditt ledarskap till en ny nivå.

Genom det här effektiva programmet tar vi dig till nästa steg i din karriär där du inte bara vet vad som borde göras – utan gör det också!

Våra coacher är certifierade med minst 500 timmars erfarenhet av individuell coaching/utveckling.Hör Emma Persson, Program Director på Coach Companion, berätta mer om effekten av Propellermodellen och ledarträningsprogrammet:

Ladda ner mer information om programmet genom att klicka på knappen.

Ladda ner

Longwind Coaching AB

Starvägen 18

824 33 Hudiksvall

Tel: 076-338 45 88

© Longwind Coaching AB

powered by digipeak media

Ring Lasse!

076-338 45 88