Självskattning Propellermodellen.

Fyll i formuläret så får du rapporten på mail inom några minuter.

OBS! När du skickat in formuläret, klicka på knappen nedan för att avsluta och stänga denna popup!

Avsluta och stäng

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

076-338 45 88

Kontakta oss

Om oss

Lasse Nygren

Lasse Nygren - om att vara företagscoach

Jag brinner för personlig utveckling och älskar lystern i mina klienters ögon när de kommer på hur de vill ha det här i livet. När de sedan finner vägen och genomför sin plan känner jag mig riktigt nöjd i rollen som coach.

Med närmare 25 års erfarenhet som egenföretagare, säljare och chef har jag själv stått inför flera av de utmaningar som du som företagare kan ställas inför. Som det faktum att verksamheten måste rulla på trots smygande tvivel, stress och stundtals svajande självförtroende. Vägen fram till att jag själv hittade min ”grej” i livet har inte varit spikrak. Och även en coach behöver ibland coachas.

Historien bakom Longwind Coaching

Efter att ha växt upp i en företagarfamilj var det rätt givet att jag skulle driva eget en dag. Men efter dryga två decennier inom försäljning, av bland annat arbets- och fritidskläder, kände jag mig vilsen och dränerad på energi. Ville jag verkligen arbeta med det här resten av livet? Jag testade en rad nya saker, men ingenting fyllde mig med energi och arbetsglädje.


Så berättade en vän till mig om hur coaching förändrat hennes liv. Hur det givit henne en slags klarhet över vad hon ville göra framöver. En coach var för mig då likställt med en basebolltränare i USA. Men nyfikenheten väcktes och efter att ha googlat runt stötte jag slutligen på namnet Bob Proctor, en kanadensisk författare och framgångsrik företagscoach. Ju mer jag läste om hans koncept, desto mer intresserad blev jag. Slutligen hoppade jag på ett 13 månader långt coachingprogram med honom och fick själv uppleva styrkan i att bli coachad.


Jag lärde mig massor, framför allt insikten om att det faktiskt handlar om mig själv. Det är bara jag, ingen annan, som kan ta ansvar för hur jag vill ha det i livet. Det är bara jag som väljer om jag ska låta mig bromsas av andra människors tyckande och tänkande eller inte. Från att inte ha en aning om vad jag ville göra, visste jag dryga året senare exakt vad jag ville ägna mig åt. Jag ville lära mig allt om konsten att kunna inspirera andra människor att hitta sina inre drivkrafter, sin grej i livet. Jag ville utbilda mig till företagscoach.


Via CoachCompanion i Stockholm utbildade jag mig till certifierad coach och adderade även till kurser inom beteende- och kommunikationsvetenskap. 2014 slog jag upp dörrarna för Longwind Coaching med huvudkontor i Hälsingestaden Hudiksvall. Sedan dess har jag arbetat med att kicka igång människor till att få ut det bästa av sig själv, till att komma över olika hinder samt inte minst förverkliga olika mål i livet.


Lasse Nygren, ”Tillsammans skapar vi vind i seglen”

Lyssna på när Agneta Wallner intervjuar Lasse om hur det är att bli coachad.

Longwind Coaching AB

Starvägen 18

824 33 Hudiksvall

Tel: 076-338 45 88

© Longwind Coaching AB

powered by digipeak media

Ring Lasse!

076-338 45 88